Kicki

Hej mitt namn är Kicki Olsson, har två döttrar, Malin och Michaela. 

Jag köpte våran första flat 1977, och hon kallades för Sandra, en helt underbar tik och vi föll för rasen fullständigt och jag är den trogen än idag. 

Jag hade våran första kull 1980 och sen har det rullat på. På 80 talet var det väldigt lite med aktiviteter för våra flattar men jag gick kurser i jakt och bruks och prövade även på viltspår och räddning, sedan började jag ordna utställning i västra och med några andra kompisar blev Västras flatklubb till. 


2001 flyttade vi till Trollhättan från Orust. Har arbetat för SKK som kennelkonsulent och ringsekreterare och har dömt flattar inofficiellt för flatklubben runt om i landet och i Norge, blir lycklig när valpköpare aktiverar sina hundar på olika sätt.” Lycklig är den flat som jobbar”.

Kerstin


Jag heter Kerstin Norborg Malm och bor tillsammans med min man Leif Malm på en gård 1,5 mil utanför Kil i Värmland. Har haft flatt sedan början av 90 talet och har just nu 2 st Torpedos tikar

Jag jobbar aktivt med hundarna i utställningsringen och i spårskogen. Tränar mina hundar inför jaktprov men har dessvärre ej startat på några år. Mina tidigare hundar har pris på jaktprov, och har deltagit i praktisk fågeljakt.

Varit aktiv i både FRK/VL och SSRK/VL med att arrangera både utställningar, jaktprov, WT.

Är utbildat viltspårsdomare och WT domare och certifierad instruktör av SSRK.

Jag bedriver kursverksamhet i viltspår, med allt från anlag till elit

Jag känner mig mycket hedrad att få ta del av kennel Torpedos och Kickis stora kunskaper och hoppas samtidigt att mina erfarenheter på ett bra sätt skall komma kenneln till godo.