SEU(u)Ch FLATTERHAFT PLUTIFIKATIONSTABELLEN "Pluto" SE31676 /2012

Pluto bor hos mig, och lever med 4 hanar till i kenneln. Han är en snäll gosse som är enkel att leva med, flirtig med tjejerna och bussig mot hanarna. Enkel att resa med och tycker om att åka bil, anpassar sig fint i nya miljöer och uppför sig väl och har lätt att koppla av. 

Han äter i alla lägen. Pluto tycker mycket om att bära allt och älskar att simma, och vistats

fritt i skogen utan att sticka. Han har varit frisk hela sitt liv och haft ett par kullar som även de är friska. Han är även blodgivare.


Pluto har mörka snälla ögon, med strama ögonkanter. Vacker halsansättning, kort stark rygg, med en väl ansatt svans, som aldrig bärs över rygglinjen.

Välvinklad fram som bak, med breda lår och kort välvinklad has. Fina tassar och passande stomme. Vacker svärta i pälsen, som dock har en å annan liten lock. Rör sig med kraftfullt steg.

Anneli "Thea" SE VCH SE JV-13 Torpedos its A Magic Number  SE 51124/2012 f 20120805

Thea SEJV-2013 SE VCH Torpedos its a Magic Number är en härlig tik av den lite mindre modellen, hon älskar att jobba är lite het av sig men tyst i passivitet, hon älskar att apportera allt men även i spårskogen är hon väldig noggrann. Hon har ett vackert huvud och ett milt uttryck, stark rygg och välvinklad runt om och har en rak vacker päls. Detta blir hennes andra kull, och den kullen är jag verkligen nöjd med både arbetsmässigt och exteriört. Hon är verkligen en riktig gosig tik som jag tycker så mycket om.


Kullen kommer att finnas hos Kicki i Trollhättan.

Planerad parning tidig vår

HD index 100

Inavelsgrad 1,6%